Омръзна ли ви от евтини столове, които са неудобни и бързо се чупят? Голяма част от офис столовете, които се предлагат са направени от евтини материали и газов амортисьор, който при малко по-голям натиск спира да работи. На вашето внимание ще предложим нещо по-различно и по-удобно. Това е така наречения геймърски стол.

Геймърски офис стол

Той е предназначен за хора, които прекарват дълги часове на компютър или лаптоп в игране на игри. За закупуването на такъв вид стол е нужно да отделите сериозна сума, която се равнява на една средностатистическа работна заплата в България. Все пак, когато говорим за високо качество, то не трябва да ни се струва скъпо. По-добре веднъж 400 лв. за стол, който може да издържи 10 години на експлоатация, отколкото закупуване всяка година на нов стол между 50-100 лв. Геймърските офис столове могат да свършат перфектна работа и на хора, които по цял ден работят в офис и са редуцирали своето движение.

Защо точно геймърски стол?

Разковничето се крие в невероятната удобство, което геймърските столове осигуряват на своите притежатели. Столовете се проектират така, че буквално да се напасват според формата и килограмите на вашето тяло. Амортисьорите са много по-здрави, защото имат допълнителни подобрения за разлика от стандартните офис столове.

Разликата между между 3 вида стола – нисък клас, среден клас и висок клас се изразява в следните показатели:
Цена – цената е на първо място. По-ниска цена, по-ниско качество. Материалите, които се използват за направата на евтините столове са най-нисък клас качество;

Удобство – удобните столове ви карат да се чувствате комфортно и да вършите вашите дейности с голямо удоволствие. Неудобните столове ще ви накарат постоянно да се въртите и изправяте. Това ви изнервя без дори да осъзнавате;

Качество – качеството е много важно, ако вашият офис или стая е целия в ламиниран паркет, може да бъдете сигурни, че няма да има нито една драскотина. Просто колелцата са изключително гладки и добре заравнени.

Автор: webselo.com