Мислили ли сте някога да подслушвате или проследявате нечий мобилен телефон, след като сте гледали това в някой филм? Или се чудите как детективите или правоприлагащите органи се включват към мобилните телефони на престъпниците?

Как да подслушвате gsm чрез Mspy

Разбира се, съществува и хардуер, който да ви помогне с подслушването. Такъв можете да откриете тук: http://sp-secrets.com/bg/Podslushvatelni-ustroystva.c238

Във филмите трябва да сте забелязали, че има едно важно изискване, за да се постигне успешното подслушване на мобилния телефон. Те трябва първо да се обадят на престъпника чрез специално проектирана VOIP услуга, да го държи на линия в продължение на 30 секунди, за да бъдат в състояние да се сдвоят с мобилния му телефон. Разбира се, те имат законен достъп до базата данни на оператора или оборудване за подслушване на телефона.

Вие също вероятно сте забелязали, че в тези всички случаи има виртуозен хакер със свое устройство и някакъв висок клас софтуер, с който да се свърже или да следи престъпника. Вероятно вече сте напълно убедени, че проследяването на мобилен телефон е много трудна задача. Но малко хора са наясно, че не е нужно да сте чак такъв хакер или да направите мистериозно докосване на мобилен телефон.

Разбира се, че не е възможно за нас, нормалните хора, да се прикачим към мобилния телефон на някой непознат. Но може би искате да имате наблюдения над мобилния телефон на вашия съпруг, приятел или член на семейството? Не можете да отидете в полицията или детективската агенция и да поискате да проследите въпросния телефон.

В такива ситуации има софтуер, който може да следи всеки мобилен, след като бъде инсталиран в него.

Има голямо количество мобилен шпионски софтуер, който ще ви позволи да проследите желания мобилен телефон. Почти всички работят чрез закупуването на месечен или годишен лиценз, но има само един мобилен шпионски софтуер, който разполага с лиценз за цял живот само при едно плащане.

Революционният софтуер, за който говорим е MSPY. Тази програма МSpy e шпионски софтуер, който инсталиран на подходящия мобилен телефон, ще ви покаже с кой е имал контакт вашият съпруг, деца или приятели. Този шпионски софтуер ви позволява да слушате на живо разговори, да наблюдавате текстови съобщения, да вижте историята на обажданията, да вижте локацията и много повече и е достатъчно добре маскиран.
Този софтуер може да се използва, за да получите достъп до всички и всичко, което се случва на желания телефона.

Представете си, в отдалечено помещение хора си говорят, а вие искате да знаете за какво. С MSPY сега можете да включите микрофона на мобилния телефон за подслушване и да записвате разговорите, дори и ако те не са по телефона. Най-хубавото е, че работи с всички мобилни платформи. Дали е Android или iPhone, поддържа се от всички.

След покупката си, ще можете да свалите модула за инсталиране директно върху конкретния мобилен телефон. Инсталацията отнема само няколко минути. След това, всяка дейност на конкретния телефон се записва и качва върху сървърите на MSPY. По всяко време можете да влезете в своя онлайн профил от вашия компютър (или който и да е компютър), за да видите данните по всяко време.

Как да се предпазя от Мобилен телефон подслушване?

– Никога не оставяйте телефона си на масата в ресторанта или на обществени места без надзор.
– Винаги слагайте парола за достъп до телефона си.
– Ако някой (било то вашият партньор или приятел) иска да използва телефона ви, наблюдавайте какво прави.