Средностатистически почти всеки човек прекарва делничните си вечери вкъщи на дивана пред своя телевизор, компютър или сложил лаптопа на коленете си. Особено, когато цял ден е прекарал в тичането след многобройните си служебни задачи.

декорация на стените чрез стикери цветя

След като сме свършили с всички тези важни дела, натоварващи ни през целия ден, ние имаме нужда от почивка и усамотение. Защо тогава да не създадем необходимия уют у дома, който би ни накарал да се чувстваме комфортно. Холът е мястото за почивка, където цялото семейство се събира вечер и разпуска по любимия си начин.

Когато затворим входната врата зад гърба си, ние оставяме дрехите си в коридора, преминаваме на бързо през банята и кухнята и се отдаваме на дългата си среща с телевизора или компютъра. Но понякога на отсрещната стена, където се намира дисплея, ни липсва комфорта от домашната обстановка, особено ако пред нас стои съчетанието на черно-белия цвят. Колкото и малко да е това пространство във вашия дом, вие може да го разчупите като използвате стикери за стена с цветя или дребни и тематични елементи, които биха допаднали на вашия вкус, стил или пък хоби. Разгледайте възможностите, от които може да се възползвате в онлайн магазина за декорации на Stickerix.com и създайте жива картина около своя телевизор.

Освен за разнообразие, стикерите за стена ще ви свършат чудесна работа ако ви се налага в тази зона на вашата дневна стая да прикриете някой дребен дефект, за който не си заслужава все още да ремонтирате цялата стена. Например ако наскоро сте преместили стойката на телевизора си няколко сантиметра по-високо. С помощта на стенните стикери ще може да прикриете старите малки дупки. В Stickerix.com ще ви предложат всякакви закачливи, стилни или пък цветни възможности за декорация на стена, които биха ви допаднали. Това място не би останало незабелязано от никой, за това може да го направите наистина приятно, когато сте край него със семейството си или с вашите гости.

Създайте си нужното удоволствие и комфорт, използвайки някои от моделите стикери за залепване върху стена като цветя или дървета. Стикерите с цветя например са особено подходящи за дамски квартири, дизайнерски студия, арт жилища или по артистични натури като художници, архитекти и дизайнери. Голяма колекция PVC стикери с цветя може да видите тук и да изберете най-подходящия: http://stickerix.com/cvetia

пвц стикери цветя зад телевизора

Стената, на която се намира вашият телевизор, както и шкафът, който е около него могат да бъдат съчетани в комбинация от дизайнерско решение. Ако се нуждаете от нещо дребно, което да довърши концепцията и да не заема излишно място в тази зона, както и да не събира прах използвайте подходящ самозалепващ се стикер, който да поставите лесно и бързо на стената. Комбинацията може да отговаря на тв-модула или монитора ви или пък да контрастирате цялата стена в различен от останалите три цвят, така че да създадете ефектно впечатление.

Stickerix.com и другите сайтове за онлайн декорации ще ви помогне да разчупите строгия външен вид на рафта или полицата около вашия телевизор или монитор.

Стикерите за стена с цветя и дървета са едни от “най-силните оръжия” за декорация на вашето жилище. Не се нуждаете от помощ, за да ги поставите. Могат да бъдат много стилно решение, предлагат се оригинални композиции и подчертават стените във вашия дом. Предложението ни не са нещо ново за вас, но със сигурност са насочени към създаването на по-добра атмосфера за времето, което прекарвате в дома си докато почивате през телевизора или работите пред монитора си.