Моделът хендсфри Jabra Stealth е лек на тегло, но притежава изключително чист HD звук. Jabra са един от лидерите в производството на аудио слушалки, а хендсфри моделите са едни от най-търсените в световен мащаб.

хендсфри Jabra Stealth

Компанията изпипва до съвършенство всеки един свой модел, като всеки продукт минава през редица тестове до достигане на перфектното качество. Моделът е един от най-търсените, защото се отличава от останалите модели с невероятен дизайн, качество на звука и ненадминат комфорт.

Слушалката тежи едва 8 гр., а със своя стилен и тънък дизайн остава незабележима и без да привлича внимание. Качеството на звука е факторът, който отличава модела от други такива. Звукът, който чувате и подавате е толкова кристален, че човек може да си помисли говорейки с вас, че сте до него самия, а не използвате слушалка. С времето от компанията са изчистили всички ненужни шумове по време на разговор.

Най-големите удобства свързани с аудио слушалки Jabra Stealth са следните:
 Бутон, който включва опцията за гласов контрол към вашия смартфон;
 Намаляване на фоновия шум при сдвояване;
 HD функция на звука с висока разделителна способност;
 Стриймване на музика, GPS и подкасти;
 Възможност за до 6 часа време за разговори.

Този модел е последно поколение при хендсфритата. Най-висок клас аудио слушалки за дълги разговори без използването на ръце. Дизайнът е единствен по рода си, а удобството е гарантирано. Спокойно може да разговаряте или слушате музика без да усетите неудобство от слушалката. Връзката е безжична Bluetooth 4.0.

Този модел хендсфри използва една от най-новите технологии, която се нарича micropower battery. Чрез нея батерията е по-малка като размер, но същевременно е по-мощна с по-дълъг период на разговори. Използвате безплатно приложение към телефона, което проследява мястото на последното място, когато сте използвали слушалката. Избирайки този модел вие си гарантирате стабилност и изключителен комфорт по време на носенето ѝ.

Тази новина достига до вас със съдействието на http://webselo.com – творчески текстове и копирайтинг!