Новите и интелигентни технологии водят до създаването на най-добрия продукт в сферата на безжичната аудио връзка.
Аудио слушалки Jabra Motion

Благодарение на последните иновативни решения в сферата на аудио пазара, Jabra съумя да направи своя продукт и да го разпространи в цял свят. Става въпрос за аудио слушалки тип хендсфри Jabra Motion. Характерното за модела е това, че той има вграден сензор за движение. Благодарение на своя микрофон, независимо къде се намирате спокойно може да провеждате разговори без да ви оказва влияние околния шум.

Връзката с Bluetooth устройство е много по-лесна от когато и да било. Това са едни от първите аудио слушалки с NFC технология. Тя позволява с едно докосване да се свържете към всяко устройство. Благодарение на сензора на движение при входящо повикване само с едно движение на слушалката имате възможност за приемане на разговора. Благодарение на функцията Voice Control имате възможност с гласови команди да регулирате звука, ако ръцете ви са заети. Така съвсем спокойно може да продължите със задачата, която сте изпълнявали до този момент. Освен това вградените сензори могат да направят преценка дали да бъде прието повикване, без докосване на бутон.

С какво друго впечатлява модела

Контролът над батерията е много важен при подобен тип безжични устройства. Функцията Power Nap се грижи за спестяването на енергия от батерията през нощта. Любимите неща от медийна гледна точка могат да бъдат стриймвани (излъчвани) безпроблемно. Гласовата навигация спомага за по-лесния контрол над останалите задачи. Чрез гласовата команда спокойно може да набирате номера или да приемате обаждания по всяко време.

Индикатор на батерията спомага за следенето на това колко % остават от вашата батерия преди да се изтощи. Теглото на слушалката е едва 17 гр., а съвместимостта е безпроблемно стига вашия смартфон или мобилен телефон да има блутуут функция. Версията на безжичната връзката е стандартно срещаната Bluetooth 4.0. Времето за разговори при този модел е до 7 часа.

Статията е предоставена от http://webselo.com – копирайтинг, рекламни и творчески текстове!